Seaside Gundogs One - 1. præmie på Introduktionsprøve i Hedensted, 30.09.2022

Der er rift om at deltage på de nye prøver, så da der kom en mulighed for en Introduktionsprøve i Hedensted, tilmeldte jeg 3 hunde. Jeg var heldig at blive udtrukket med Seaside Gundogs One. Ome er efter Guldahls Ivy og TheSeasideBoy. 

One er en ung hund som normalt bliver ført at Michael. Men Michael skulle hjælpe på en opsamling, så jeg var heldig at få fornøjelsen af at følges med One. På trods af begrænset prøveerfaring og med mig som fører viste One en dejlig ro og et fint overskud i prøvemiljøet. Han var en fornøjelse at følges med, og vi blev præmieret med en 1. præmie.

Mange tak til prøveleder Michael Karlson, hjælperne og de flittige dommere Gitte Jensen og Keld Jørgensen, som igen stillede op og arrangerede og dømte en fin prøve for vi deltagere.

Tak for godt selskab Kathrine Nielsen, Melanie Magnussen og Pia Haaning Lorenzen. Det gør vi igen en anden dag.

Key To Seaside, 2. vinder på UWT i Momhøje, 24.09.2022

Skøn dag med høj solskin og godt selskab til UWT i Momhøje. I dag var det Key, der gjorde mig selskab på prøven. Key og jeg begynder prøven på Post 1 med en markering på vand: 20 point. Dernæst på Post 2, som er et områdebestemt søg: 19 point. Post 3 - en markering, der lander på den anden side af en bakketop: 20 point. Post 5: En tilbagesendelse til udlagt dummy giver 20 point. Så er der kun post 4 tilbage. Post 4 er en lille tramp. Her får Key ikke markeringen i første hug, så jeg må hjælpe noget. Hun er også lidt urolig, da makkerhunden sendes på sin markering: Helt fortjent får vi 15 point. Samlet rækker vores 94 point til en placering som 2. vinder.

Key og jeg fulgtes med Melanie Magnussen, der har Seaside Gundogs Ad Astra Ancha. Melanie og Ancha var mega uheldig på post 2. Resten klarede de til toppoint. Kathrine Nielsen, der har Seaside Gundogs High Five Lucca deltog også på prøven og endte endda som 5. vinder. Så sejt af Kathrine og Lucca. Stort tillykke til jer.

Mange tak for en dejlig dag til Lise Luplau Johannesen og hele hendes stab af dygtige hjælpere. Tak til de venlige og kompetente dommere: Max Palshøj, Lars Søndergaard, NH, Henriette Schausen og Cha Staun. Tak også til prøvens velvillige sponsorere blandt andre Dummyshoppen v. Pernille Lillevang og Gilpa.dk v. Erik og Lena Aalund. 

The Seaside Boy, nu med bestået debutantprøve, 23.09.2022

The Seaside Boy var så heldig at blive udtrukket til at deltage i debutantprøven i Børkop her i eftermiddag. Michael skulle på opsamling, så jeg fik lov til at føre Boy på prøven, og vi kørte glade hjem med en 1. præmie. 

Mange tak til Keld Jørgensen, Kirsten Lynge og Ervind Boldes for at arrangere en fin prøve for os. Kirsten og Keld stillede oven i købet deres terræn til rådighed for prøven.

Debutant-, Introduktion- og Vildtprøve i Bække, 04.09.2022V

Der har været stor søgning på de nye prøver Dubutantprøve, Introduktionsprøve og Vildtprøve i Dansk Retrieverklub. Det betød, at ventelisterne var usædvanligt lange. Hele fem Seaside Gundogs-hunde var heldige at blive udtrukket til at deltage på de tre nye prøver, der blev afholdt i Bække hos terrænvært Niels Arne Visbæk.

Debutantprøve

Kathrine Nielsen med Seaside Gundogs High Five Freja fik 1. præmie og blev bedste hund

Melanie Magnussen med Seaside Gundogs Ad Astra Ancha fik 1. præmie

Christina Nissen med Seaside Gundogs Bellis fik 1. præmie

Introduktionsprøve

Majbrit Jensen med Seaside Gundogs Unique Alba fik 1. præmie

Vildtprøve

Henrik Mohr med Seaside Gundogs Magic Kenzo fik 2. præmie

Stort tillykke og rigtig godt gået allesammen. Tak fordi I arbejder så flot med jeres hunde og viser dem frem på prøver. Det betyder meget for os.

Stor tak til terrænvært Niels Arne Visbæk, prøveleder Keld Jørgensen, alle dommerne: Niels Jørn Olesen i Debutant, Boye Rasmussen og Gitte Jensen i Introduktion og Vildtprøve. Lige så stor tak til alle hjælperne for at bruge en dag, så vi andre kan gå på prøve.  

Kathrine Nielsen og Seaside Gundogs High Five Lucca - 1. præmie og bedste hund på Debutantprøven

Christina Nissen og Seaside Gundogs Bellis - 1. præmie på Debutantprøven

Majbrit Jensen med Seaside Gundogs Unique Alba - 1. præmie på Introduktionsprøven

Henrik Mohr med Seaside Gundogs Magic Kenzo - 2. præmie på Vildtprøve. (Arkivfoto)

1. præmie til Joy på Åben klasse B, DRK i Hadsten, 01.07.2022

Medens vi glæder os til, at Freja snart får hvalpe, har Joy Of Seaside (Westmacott Gaelic X Isleofman Dasha) og jeg deltaget i Åben klasse B, DRK. Vi kørte hjem med en første præmie hos dommer Niels Jørn Olesen. 

Tak til  dommerne, prøveleder, terrænvært og hjælperne for en fin dag. Tak fordi I vil bruge fritid for at gøre det muligt for vi andre at gå på prøve.

Joy Of Seaside - nu med bestået Apporteringsprøve, RJK, 12.06.2022

Seks Seaside Gundogs-hunde består brugsprøven, 26.05.2022

Hele seks Seaside Gundogshunde stillede til brugsprøve i Bække. Alle bestod, og én blev endda bedste brugsprøvehund hos dommer Rikke Ladefoged Wind. Kæmpestort tillykke og tak for en dejlig dag. Tak for indsatsen til alle der har været med til at gøre dagen mulig og god.

Fra venstre mod højre er det Sara Luise Lading Dalsgaard med Seaside Gundogs Tikka, Gitte Hansen med Seaside Gundogs Unique Melvin, Jakob Ottosen med Seaside Gundogs Unique Rico, Claus Issaksson med Seaside Gundogs Unique Enya, Henrik Schneider Sørensen med Seaside Gundogs Unique Murphy og Eva Aarø Andersen med Seaside Gundogs Unique Nala. Stort tillykke til alle og et ekstra skulderklap til Jakob Ottosen og Rico, som blev bedste hund hos deres dommer.

Joy Of Seaside får 1. præmie i åben klasse på C-prøve, 26.05.2022

Min seje lille tøs, Joy Of Seaside, opnåede en fin 1. præmie på C-prøven i Bække.

Fødselsdag for The Magic Boys, 21.05.2022

Lørdag d. 21. maj fejrede vi fire års fødselsdag for Ivys første kuld, The Magic Boys. Kuldet består af seks store, skønne drenge, der blev født d. 2. juni 2018. Desværre kunne kun fire af drengene deltage i fødselsdagen. Dagen blev fejret med hyggeligt samvær og masser af træning. Tak for besøget Gerda og Hank Companjen, Henrik Mohr, Susan Jacobsen og Jørn Grønvang Christensen. Det var en fornøjelse at være sammen med jer og se jeres dejlige hunde i aktion.

Seaside Gundogs High Five Freja er parret med Guldahls Glen, 15.05.2022

Vi håber på at få et fint kuld hvalpe midt i juli måned. Hvis alt går vel, er hvalpene klar til at flytte hjemefra i begyndelsen af september.

Unique-kuldet fejrer 1 års fødselsdag, 09.04.2022

Hvalpene efter Seaside Gundogs High Five Freja og DK FTCH RJK Beechbrook Yellow Huey fylder 1 år d. 9. april. Hele 6 hvalpekøbere har trofast mødt op til træning hver anden weekend, lige siden hvalpene flyttede hjem til dem. Alle har trænet flittigt og er kommet rigtig langt.  

Fødselsdagen blev fejret uden at vi bidrog med andet en planlægningen af træningen. Hvalpekøberne sørgede for alt andet. Hvalpenes far Beechbrook Yellow Huey deltog også sammen med sine ejere Hanne og Danny Christensen. Holdets mentor og macot, Susan Jakobsen deltog også i festen.

Tusind tak for alles bidrag og indsats for at gøre dagen god og festlig. 

Ivy 2. vinder og Joy bedste hund i åben klasse, 05.02.2022

En rigtig god dag i Marbæk, hvor Guldahls Ivy blev 2. vinder i vinderklassen og Joy Of Seaside blev bedste hund i åben klasse på C-prøven i Region Sydjylland.