Stenhøjgårds ICatch og Seaside Gundogs One venter julehvalpe, 14.12.2023

Hvalpeplaner, oktober 2023

Stenhøjgårds ICatch er i løb og vil bleve parret med Seaside Gundogs One. Vi håber at få den bedste julegave, vi kan forestille os <3 . 

Seaside Gundogs One opnår Excellent på Novice Markprøve, DRK, Jettesminde 29.09.2023

Bestået Apporteringsprøve, RJK til Seaside Gundogs One og The Seaside Boy, 06.08.2023

Excellent til Seaside Gundogs Tikka i Debutantprøven, 29.04.2023

Lørdag d. 29. april gik Sara Luise Lading Dalsgaard og Seaside Gundogs Tikka en meget flot Debutantprøve på Ørumgaard ved Daugård. Dommeren skriver, at Tikka er en veltrænet hund, der gennemfører prøven flot.

Kæmpestort tillykke til Sara og Tikka. Vi er glade og stolte over jeres flotte og vedholdende træningsindsats og jeres fine resultat.

Lykke Isaksson og Seaside Gundogs Unique Enya deltog også i prøven. Enya viste sig desværre som lidt mere jagthund end ønskeligt, da hun under afprøvningen fulgte en spændende - men prøven uvedkommende - færd op. Kom igen Lykke og Enya. I er kanondygtige sammen og normalt meget sikre i opgaverne.

Tak til alle involverede for at gøre dagen mulig. 

Vi venter hvalpe til juni, 28.04.2023

Prinsessen, som vist er ophøjet til dronning af Seaside Gundogs, Guldahls Ivy, venter hvalpe. Ivy er parret med vores egen TheSeasideBoy. Ivy og Boy har tidligere fået et fint kuld hvalpe, som vi er meget tilfredse med. Fra kuldet har vi selv Seaside Gundogs One, som for os er en helt unik og dejlig hund.

Ivys ro og overblik, Boys fine hunt gør samt kendskabet til hvalpene fra det første kuld gør, at vi håber at kunne beholde en tævehvalp fra kuldet.  

Alle hvalpe er reserveret.

Excellent til to Seaside Gundogs-drenge, 07.04.2023

Michael har været i Ulfborg-Kærgaard i Region Midtjylland med både TheSeasideBoy og Seaside Gundogs One. Boy deltog i DRK Beginner Test. Han fik en flot åpræmiering med Excellent og blev bedste hund i klassen.

One deltog i DRK Novice Cold Game. Det er en krævende prøve både i forhold til hunden ro og dirrigeringsniveau. One er 22 måneder og klarede prøven så flot, at han opnåede bedømmelsen Excellent. Dermed er One kvalificeret til at stille på efterårets Novice Class på markprøve.

Tak for en fin prøve til Region Midtjylland, prøveledere, dommere og fantastiske hjælpere dagen igennem. Tak til Gilpa.dk v. Erik og Lena Aalund for den fine foderpræmie. 

Boy er far til One, og vi er meget glade for de to drenge og for deres måde at arbejde på. Vi håber på et fint kuld hvalpe efter TheSeasideBoy og Guldahls Ivy i begyndelsen af juni. Hvis det lykkes, bliver det små helsøskende til One.  

Hele 7 Seaside Gundogs hunde til UWT i Kolding, 12.03.2023

Hele 7 Seaside Gundogshunde var tilmeldt den uofficielle working test, som blev afholdt af Region Sydjylland på Marsvej i Kolding. 

Pia Haaning Lorenzen deltog i begynderklasse med Seaside Gundogs Hopeful Holly. Pia og Holly gennemførte prøven med flotte point men fik desværre et nul på en af posterne. Holly er kun lige er fyldt et år, og uheldigvis stødte hun en bekasin på vej til at hente en markering. Holly blev afledt af fuglen og fandt derfor ikke dummyen, men derudover gik Pia og Holly en rigtig fin prøve.

Sara Luise Lading Dalsgaard deltog i begynderklasse med Seaside Gundogs Tikka. Sara og Tikka bestod prøven med så mange point, at de oven i købet blev 5. vinder i begynderklassen.

Gitte Hansen deltog i begynderklasse med Seaside Gundogs Unique Melvin. Gitte og Melvin gik en fin prøve men på grund af nogle små misforståelser bestod de ikke denne gang.

Eva Aarø Andersen deltog i begynderklasse med Seaside Gundogs Unique Nala deltog i begynderklasse. Eva og Nala gjorde det godt og bestod prøven.

Claus Isaksson deltog i begynderklasse med Seaside Gundogs Unique Enya. Claus og Enya løste alle opgaver i flot stil og høj fart og bestod prøven.

Jørn Grønvang Christensen deltog i vinderklasse med Seaside Gundogs Magic Milo. Jørn og Milo bestod og gennemførte prøven med flotte point lige uden for præmierækken.

Majbrit og Seaside Gundogs Unique Alba deltog i begynderklasse. Majbrit og Alba bestod prøven.

Kæmpestort tillykke til alle I seje hundeførere, der havde lyst og mod til at stille op til prøven. Tak for godt selskab, godt humør, lækker kage, sodavand og chokolade. Vi nyder jeres selskab og er meget stolte af jer. Vi håber, at I får lyst til at træne videre med jeres dejlige hunde og måske også får lyst til at melde jer til andre prøver. 

Tak til Region Sydjylland, til prøveledere, hjælpere og dommere for jeres tid og engagement i at lave en fin prøve, så vi deltagere kan gøre os uvurderlige prøveerfaringer.

Tak til prøvens sponsor, Gilpa Hunde og Kattefoder v. Erik og Lena Aalund. De fine præmier er med at at gøre dagen til noget særligt. 

Seje og dygtige hvalpekøbere, 14.01.2023

Vi ønsker stort tillykke med flot bestået brugsprøve til vores dygtige og flittige hvalpekøbere Pia Haaning Lorenzen med Seaside Gundogs Hopeful Holly og Carsten Kock med Seaside Gundogs Hopeful Njord. Begge hunde er efter Seaside Gundogs First Ida og Beechbrook Yellow Huey.

Det er dejligt at have mulighed for at følge vores hvalpe ud i verden, og vi er glade og taknemlige for, at Pia og Carsten og de andre hvalpekøbere fra kuldet alle træner flittigt og vedholdende med de unge hunde. 

Velkommen 2023, 04.01.2023

Vi ser frem mod mange spændende og forhåbentlige positive ting i 2023. I første omgang glæder vi os til et fint hvalpekuld efter JoyOfSeaside og Grovery Gunner. Joy er blevet dejlig rund, og jeg har kryds i kalenderen sidst i januar. 

Senere på foråret er det Guldahls Ivy, der vil blive parret med TheSeasideBoy. Det kuld glæder jeg mig ganske særligt til, for der beholder jeg - om alt går vel - en tævehvalp. 

Vi glæder os i høj grad over alle vores dygtige og flittige hvalpekøbere, som så trofast møder op til træning. Unique-kuldet efter Seaside Gundogs High Five Freja x Beechbrook Yellow Huey har trænet flittigt i mere end 1½ år og er ved at være klar til Debutantprøven. Hopeful-kuldet efter Seaside Gundogs First Ida x Beechbrook Yellow Huey træner frem mod brugsprøven, og de små fra Faithful-kuldet efter Seaside Gundogs High Five Freja x Guldahls Glen arbejder med de helt grundlæggende færdigheder som kontaktøvelser, baljeøvelse, platform og lineføring. De fleste har allerede rigtig fine afleveringer, så vi træner frem mod en brugsprøve, når de engang i løbet af året er klar til det. Det er en stor fornøjelse at følge de unge hundes og deres føreres fremskridt i træningen. For mig er det ikke afgørende, om der trænes frem mod en prøve. Det vigtige er, at hundene lykkes, og at hvalpekøberne får den hund, de har drømt om.

Unghund til salg, trænet jagthund, dejlig jagtkammerat, bedste ven, familiehund