Seje og dygtige hvalpekøbere, 14.01.2023

Vi ønsker stort tillykke med flot bestået brugsprøve til vores dygtige og flittige hvalpekøbere Pia Haaning Lorenzen med Seaside Gundogs Hopeful Holly og Carsten Kock med Seaside Gundogs Hopeful Njord. Begge hunde er efter Seaside Gundogs First Ida og Beechbrook Yellow Huey.

Det er dejligt at have mulighed for at følge vores hvalpe ud i verden, og vi er glade og taknemlige for, at Pia og Carsten og de andre hvalpekøbere fra kuldet alle træner flittigt og vedholdende med de unge hunde. 

Velkommen 2023, 04.01.2023

Vi ser frem mod mange spændende og forhåbentlige positive ting i 2023. I første omgang glæder vi os til et fint hvalpekuld efter JoyOfSeaside og Grovery Gunner. Joy er blevet dejlig rund, og jeg har kryds i kalenderen sidst i januar. 

Senere på foråret er det Guldahls Ivy, der vil blive parret med TheSeasideBoy. Det kuld glæder jeg mig ganske særligt til, for der beholder jeg - om alt går vel - en tævehvalp. 

Vi glæder os i høj grad over alle vores dygtige og flittige hvalpekøbere, som så trofast møder op til træning. Unique-kuldet efter Seaside Gundogs High Five Freja x Beechbrook Yellow Huey har trænet flittigt i mere end 1½ år og er ved at være klar til Debutantprøven. Hopeful-kuldet efter Seaside Gundogs First Ida x Beechbrook Yellow Huey træner frem mod brugsprøven, og de små fra Faithful-kuldet efter Seaside Gundogs High Five Freja x Guldahls Glen arbejder med de helt grundlæggende færdigheder som kontaktøvelser, baljeøvelse, platform og lineføring. De fleste har allerede rigtig fine afleveringer, så vi træner frem mod en brugsprøve, når de engang i løbet af året er klar til det. Det er en stor fornøjelse at følge de unge hundes og deres føreres fremskridt i træningen. For mig er det ikke afgørende, om der trænes frem mod en prøve. Det vigtige er, at hundene lykkes, og at hvalpekøberne får den hund, de har drømt om.

Unghund til salg, trænet jagthund, dejlig jagtkammerat, bedste ven, familiehund