Vi planlægger to spændende hvalpekuld i 2023

Joy Of Seaside (DK14431/2019) x ?

Min lille, smarte tæve, Joy Of Seaside, skal have sit første kuld hvalpe. Vi har endnu ikke lagt os endeligt fast på hvilken hanhund, Joy kommer til at blive parret med, men vi har flere spændende emner i overvejelse.

Joy er en arbejdsivrig og opmærksom lille tæve. Hun har 1. præmie i åben klasse på markprøve B. Hun er en del af mit team på jagter og opsamlinger i efteråret 2022. Joy arbejder engageret på både dummyer og vildt. Hun arbejder fint sammen med en anden hund, hun har gode vildtfindende egenskaber og behandler vildtet skånsomt og sikkert. 

Joy kommer antageligt i løb sidst på året i 2022. Dermed bliver hvalpene klar til at flytte til deres nye hjem i foråret 2023.

Guldahls Ivy (DK06233/2015) x The Seaside Boy (DK14430/2019)

Guldahls Ivy skal have sit tredie og sidste kuld hvalpe i foråret/sommeren 2023. Ivy vil blive parret med vores egen The Seaside Boy. Boy er kuldbror til Joy Of Seaside, så hvalpene fra vores to kuld i 2023 vil være fætre og kusiner.

Ivy er ført i vinderklasse på både B-prøver og A-prøver. Hendes bedste resultat er en 3. vinderplacering på A-prøve, hvilket kvalificerede hende til Eliteprøven 2021. Hun var tilmelt Eliteprøven men gik i løb dagen før prøven. Ivy er min faste makker på efterårets jagter og markprøver og kommer forhåbentlig til at være det mange år endnu.

Boy kommer til at blive ført i det nye markprøvesystem. Han har 1. præmie i Debutantprøven. Han er klar til Introduktionsprøve, men pga stor søgning på prøverne har det pt. ikke været muligt at få plads på en Introduktionsprøve. Boy er den del af Michaels team på efterårets jagter og opsamlinger.

Ivy og Boy har tidligere fået et kuld hvalpe hvoraf vi selv har beholdt Seasie Gundogs One. Vi er utrolig godt tilfredse med Ones og kuldets udvikling måde mentalt og sundhedsmæssigt. Derfor gentager vi parringen og glæder os til forhåbentlig at få en tævehvalp efter denne kombination.