Vi planlægger to spændende hvalpekuld i 2023

Joy Of Seaside (DK14431/2019) er parret med DKFTCHrjk MPMrjk21 Grovery Gunner (DK19714/2017

Min lille, smarte tæve, Joy Of Seaside, er blevet parret med DKFTCHrjk MPMrjk21 Grovery Gunner. Joy er tydelig drægtig, og vi håber på at få et fint kuld hvalpe i slutningen af januar 2023.

Joy er en arbejdsivrig og kvik lille tæve. Hun har 1. præmie i åben klasse på markprøve B. Hun er en del af mit team på jagter og opsamlinger i efteråret 2022. Joy arbejder engageret på både dummyer og vildt. Hun arbejder fint sammen med en anden hund, hun har gode vildtfindende egenskaber og behandler vildtet skånsomt og sikkert. Som familiehund er hun kærlig og kontaktsøgende. 

Gunner er en superfin og blid hanhund af passende størrelse. Han har et godt og kærligt temperament. Gunner er født og opdrættet hos Nathan Laffy, Grovery Gundogs, Lancashire. Da han var omkring et år blev han importeret til Danmark og ejes og føres nu af Michael Johannsen, og de to har sammen mange flotte resultater på markprøver.

Gunner har en god sundhed på alle parametre. Den gode sundhed, håber vi, at han sammen med Joy giver videre til sine hvalpe. Gunner er efter FTCH Thornyoaks Topaz og Grovery Cathy Of Brenjon.

Guldahls Ivy (DK06233/2015) x The Seaside Boy (DK14430/2019)

Guldahls Ivy skal have sit tredie og sidste kuld hvalpe i foråret/sommeren 2023. Ivy vil blive parret med vores egen The Seaside Boy. Boy er kuldbror til Joy Of Seaside, så hvalpene fra vores to kuld i 2023 vil være fætre og kusiner.

Ivy er ført i vinderklasse på både B-prøver og A-prøver. Hendes bedste resultat er en 3. vinderplacering på A-prøve, hvilket kvalificerede hende til Eliteprøven 2021. Hun var tilmelt Eliteprøven men gik i løb dagen før prøven. Ivy er min faste makker på efterårets jagter og markprøver og kommer forhåbentlig til at være det mange år endnu.

Boy kommer til at blive ført i det nye markprøvesystem. Han har 1. præmie i Debutantprøven. Han er klar til Introduktionsprøve, men pga stor søgning på prøverne har det pt. ikke været muligt at få plads på en Introduktionsprøve. Boy er den del af Michaels team på efterårets jagter og opsamlinger.

Ivy og Boy har tidligere fået et kuld hvalpe hvoraf vi selv har beholdt Seasie Gundogs One. Vi er utrolig godt tilfredse med Ones og kuldets udvikling måde mentalt og sundhedsmæssigt. Derfor gentager vi parringen og glæder os til forhåbentlig at få en tævehvalp efter denne kombination.