Stenhøjgårds ICatch og Seaside Gundogs One er blevet forældre til et fint kuld hvalpe

Stenhøjgårds ICatch venter hvalpe med Seaside Gundogs One, opdateret 02.01.2024

Tidligt om morgenen d. 25. december fødte Catch 9 fine hvalpe. 5 tæver og 4 hanhvalpe. Fødslen gik godt, og Catch passer hvalpene så fint. Både mor og børn trives og har det godt.

Catch er en meget kærlig og mild tæve. Hun har i perioder fungeret som skolehund. Her er hun let at have med i klasserne, og hendes blide væsen og store ønske om at samarbejde bevirker, at børnene hurtigt får tillid og en god relation til hende. Catch er trænet til jagt og bliver brugt på jagt. Catch vil rigtig gerne samarbejde med sin fører, og hun vil gøre alt for at løse de stillede opgaver. Til træning og på jagt er hun arbejdsivrig. Hendes udfordring er at acceptere, at andre hunde skal løse nogle af opgaverne.

One er den dejligste og mest charmerende hund. Han har stort overskud, ro og overblik. Han er let at træne og føre både på prøver og på praktisk jagt. One vil gå gennem ild og vand for sin fører.

One er ført i både Retrievernes Jagthundeklub og i Dansk Retriever Klub. I RJK er han klar til åben klasse. I DRK er han igennem Åben Klasse/Novice Class på Working Test og på markprøver.  

Både Catch og One har A på hofter, 0 på albuer og er fri for OCD.