Kennel Seaside Gundogs

Tak til Sanne og Thomas Ammitzbøll, Sannes Hundecenter, for videooptagelser og redigering af videoen. Tak til Susan Jacobsen, SJ Photo, for de fine fotos.

Vores store fælles interesse er hunde. Vi har labrador retrievere og bruger vores hunde aktivt hele året. I jagtsæsonen dyrker vi trækjagt, selskabsjagt og apporterer på godsjagter. For os er hundene en vigtig og uundværlig del af jagtoplevelserne.

Uden for jagtsæsonen træner vi hundene og deltager på markprøver.

Vi arbejder seriøst med vores hunde, og vi ønsker at opdrætte labradors af de bedste jagt- og markprøvelinjer. Ud over at hundene naturligvis skal være fysisk og mentalt sunde vægter vi deres vildtfindende egenskaber højt. Vi ønsker hunde, der er lette at træne, som arbejder godt i alt slags terræn og har gode markeringsevner. 

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub, DKK, Dansk Retriever Klub, DRK og Retrievernes Jagthunde Klub, RJK. Majbrit har DKK's opdrætteruddannelse, og vi har kennelmærket Seaside Gundogs. Vi har gennem årene på forskellig vis været aktive i DRK Region Sydjylland. Michael har været træner i mange år, og jeg har siddet i Regionsledelsen i 5 år. Lige nu prioriterer vi arbejdet med vores egne hunde højt og nøjes derfor med lejlighedsvis at hjælpe i forbindelse med prøver og andre arrangementer i klubben.

Michael har ført hunde i vinderklasse i snart 30 år. Sammen med Guldahls Glen har Michael flere fine vinderplaceringer blandt andre den internationale vinder A-prøve på Ravnholt. Majbrit er forholdsvis ny i vinderklassesammenhæng men med Daubjerg's Joey blev hun 4. vinder af Retrievermesterskabet 2017 og 3. vinder af Retrievermesterskabet 2018.

 
 
 
Kennel Seaside Gundogs v. Majbrit Jensen og Michael Spang