Susan Jacobsen har fotograferet Shadow, 13.05.2018

Shadow får 2-3 gear mere, når hun får lov til at apportere vildt. Hun samler helt spontant op og behandler vildtet fint. Derfor kommer der til at gå et godt stykke tid, før vi igen præsenterer Shadow for vildt. 

Seaside Gundogs First Kenzo med bestået brugsprøve 12.05.2018

Vi ønsker stort tillykke til Jan Jensen og Kenzo med første officielle prøveresultat. Vi glæder os til at følge det seje makkerpar fremover. 

Seaside Gundogs First Shadow bestået brugsprøve m. max. point, 10.05.2018

Jonas Rasmussen og Seaside Gundogs First Fetch har bestået brugsprøven og blev bedste hund, 06.05.2018

Seaside Gundogs First Fetch er den første af vores hvalpe, der har bestået en officiel prøve. At Jonas og Fetch oven i købet bliver bedste hund er SÅ FLOT. Vi ønsker stort tillykke til Jonas og Fetch og glæder os til at følge dem fremover.

Kenneltræf hos Kennel Batmoors, 05.-06.05.2018

I denne weekend har vi været så privilegerede, at blive inviteret til at deltage på Kennel Batmoors Kenneltræf. Underviserne var Mark Demain, Caytonfell Gundogs og Thomas Plambæk. Det har været en dejlig weekend med mange input og god inspiration til træningen. Særlig Marks træning af de helt unge hunde gav stof til eftertanke.  

Kennel Batmoors, Caytonfell Gundogs, Mark Demain, Thomas Plambæk

Guldahls Ivy er parret med Isleofman Dani, april 2018

Vores unge lovende tæve Guldahls Ivy er parret med Isleofman Dani (DK 03583/2018). Dani er en superfin hanhund, der går hårdt i terrænet og hunter intenst og effektivt. Han er godt og harmonisk bygget og har en passende størrelse. Dani har et dejligt temperament. Han er pleasende, venlig og kontaktsøgende.

Dani er importeret fra England fra Nathan Laffy og ejes nu af Michael Frank Rasmussen, Kennel Blackmoore.

Hvalpenes stamtavle i 5 generationer

Det er endnu for tidligt at afgøre, om Ivy er drægtig, men vi håber på et fint kuld hvalpe til juni. Vi har mange resservationer til dette kuld, men hvis du er interesseret i en hvalp fra Seaside Gundogs, er det stadig muligt at blive skrevet op til en hvalp efter Thirsgaards Belhaven, som vi forventer at parre midt på sommeren.  

Kennel Blackmoore, Nathan Laffy, Michael Frank Rasmussen, hvalpe, hvalpeplaner,

Udmærkelse til Guldahls Glen på Lykkesholm Slot, 31.03.2018

Michael og Guldahls Glen har været på B-prøve på Lykkesholm Slot ved Ørbæk. Det var en svær prøve i et hårdt terræn, hvor der lå masser af sne.

Der var tilmeldt 38 hunde i vinderklassen, så konkurrencen var hård. Michael og Glen fik 15 point på post 1, 18 og 20 point på post 2 og 19 point på post 3. Det betød, at de gennemførte prøven med 72 point ud af 80 mulige, hvilket gav dem en plads  blandt de 7 hunde i finalen. Michael og Glen gennemførte finaleposten og fik udmærkelse.

Sanne Ammitzbøll Guldahls Glen, udmærkelse, vinderklasse, B-prøve

Medier på dommerseminar i DRK, 24. og 25. marts 2018

I weekenden d. 24. og 25. marts var Michael og jeg medier på dommerseminar i Dansk Retriever Klub. Temaet var A-prøver, og formålet var at give dommerne i Dansk Retriever Klub mulighed for dels at øve A-prøvekonceptet dels at afstemme bedømmelserne. Jan Lorenzen og Thomas Plambæk havde tilrettelagt begge dage. Jan Lorenzen instruerede hjælpere og medier, så der blev masser af spændende opgaver for dommerene at arbejde med. Mark Demaine, Caytonfel Gundogs, UK, coache dommerne i håndtering af opgaver og bedømmelser. 

For os var det to meget inspirerende træningsdage.

Dommere, dommerseminar, Mark Demaine, Caytonfel Gundogs

Hvalpeplaner, 22.01.2018

Tæverne nyder hinandens selskab selvom vi er i en periode løbetid. Thirsgaards Belhaven, bagerst på billedet, har netop afsluttet sin løbetid. Guldahls Grace Kelly er i løbetid og derfor ikke med på billedet. Seaside Gundogs First Shadow er netop fyldt ½ år og har endnu ikke været i sin første løbetid. Guldahls Ivy, i midten af billedet, kommer antageligt snart i løbetid, og så skal hun parres. Vi glæder os allerede og håber, at vi får et fint kuld hvalpe med Ivy. Vi har nogle spændende hanhunde under overvejelse, og vi regner med, at vi selv skal beholde både en han og en tævehvalp.

Fællestræning med Haven og Glens hvalpe, 07.01.2018

Fine nye Seaside Gundogs-tæpper, 02.01.2018

Gennem Jonas Hvenegaard, der ejer Seaside Gundogs First Joy, har vi fået fine nye luksustæpper i huset. Vi har haft dem et stykke tid, men de er så fine, at vi næsten ikke har nænnet at bruge dem. Derfor er det først i forbindelse med nytåret, at de er kommet i brug, og hundene elsker at ligge på dem. 

Hvalpene bliver store, 01.01.2018

Vi glæder os over alle de positive tilbagemeldinger vi får, og vi glæder os meget til at få besøg af mange af hvalpene og deres familier d. 7. januar.

På billedet herunder er det Seaside Gundogs First Shadow, der 5 måneder gammel apporterer en gås.