Kennel Seaside Gundogs

Tak til Sanne og Thomas Ammitzbøll, Sannes Hundecenter, for videooptagelser og redigering af videoen. Tak til Susan Jacobsen, SJ Photo, for de fine fotos.

Vores store og fælles interesse er hunde. Vi har pt. 6 labrador retrievere. Vi bruger vores hunde aktivt hele året. I jagtsæsonen dyrker vi trækjagt, selskabsjagt og apporterer på godsjagter. For os er hundene en vigtig og uundværlig del af jagtoplevelserne.

Uden for jagtsæsonen træner vi hundene og deltager på markprøver.

Vi arbejder seriøst med vores hunde, og vi ønsker at opdrætte labradors af de bedste jagt- og markprøvelinjer. Ud over at hundene naturligvis skal være fysisk og mentalt sunde vægter vi deres vildtfindende egenskaber højt. Vi ønsker hunde, der er lette at træne, som arbejder godt i alt slags terræn og som har gode markeringsevner. 

Vi er begge medlem af Dansk Kennel Klub, DKK, Dansk Retriever Klub, DRK og Retrievernes Jagthunde Klub, RJK. Jeg har DKK's opdrætteruddannelse og vi har kennelmærket Seaside Gundogs. Vi har gennem mange år på forskellig vis været aktive i DRK Region Sydjylland. Michael har været træner i mange år, og jeg har siddet i Regionsledelsen i 5 år. Lige nu prioriterer vi arbejdet med vores egne hunde højt og nøjes derfor med lejlighedsvis at hjælpe i forbindelse med prøver og andre arrangementer i klubben.

Michael har ført alle sine tidligere hunde i vinderklasse. Han har flere gange repræsenteret Region Sydjylland til Dansk Retriever Klubs Hold DM. I 1994 var han på det vindende hold til Hold DM og i 2005 vandt han sammen med Region Sydjylland sølv  ved Hold DM. Også med Joey har han 2 år i træk været udtaget til DM-Holdet for Region Sydjylland. Sammen med Guldahls Glen har Michael flere fine vinderplaceringer blandt andre den internationale vinder A-prøve på Ravnholt. Sammen med Daubjerg's Joey blev jeg 4. vinder af Retrievermesterskabet 2017 og 3. vinder af Retrievermesterskabet 2018.

 
 
 
Kennel Seaside Gundogs v. Majbrit Jensen og Michael Spang