Skriv en tekst her

Guldahls Glen 2. vinder med CK, 20.04.2019

På B-prøven i Hønning Plantage blev Glen .efter en spændende finale 2. vinder med CK.

Jørn Grønvang Christensen og Seaside Gundogs Magic Milo har bestået brugsprøven, 20.04.2016

Vi ønsker stort tillykke til Jørn og Milo med bestået brugsprøve.

Dance nu med bestået brugsprøve og ny hundefører, 20.04.2019

Aftalen har været, at jeg skal træne Dance i de grundlæggende færdigheder. Når Dance har bestået brugsprøven overgår han til at træne med Michael. På billedet er det Dance og Majbrit, der siger tak for samarbejdet.

Vi håber og tror, at Michael og Dance bliver et fint makkerpar.

Michael og Guldahls Glen har bestået kvalifikationsprøven, 16.04.2019

Michael og Guldahls Glen har bestået kvalifikationsprøven med flot kritik både med hensyn til eksteriør og brugsegenskaber.

Christian Laursen og Seaside Gundogs Magic Zahco har bestået brugsprøven, 20.04.2019

Stort tillykke til Christian og Zacho med brugsprøven.

Henriette Pedersen og Seaside Gundogs First Karl brugsprøve, 03.04.2019

Vi ønsker stort tillykke med brugsprøven til Henriette og Karl.

Henrik Mohr Jensen og Seaside Gundogs Magic Kenzo har bestået brugsprøve, 31.03.2019

Vi ønsker et stort tillykke med brugsprøven til Henrik og Kenzo. 

Jonas Hvenegaard og Seaside Gundogs First Joy brugsprøve, 16.03.2019

Vi ønsker stort tillykke til Jonas og Joy med brugsprøven.

8. - 10. marts 2019. Velkommen til et nyt familiemedlem og velkommen til nye folk i Seaside Gundogs-familien.

Vi har længe glædet os til at byde velkommen til et nyt familiemedlem, og i fredags kunne jeg endelig hente Stenhøjgaards ICatch. Catch er datter af Stenhøjgaards Frida, som jeg trænede, da hun var hvalp og unghund. Frida boede hos os omkring 5 måneder, og både Michael og jeg var meget glade for Frida og for det drive og hunt, hun udviste. Da hun i efteråret blev parret med Astraglen Bailey, var vi ikke i tvivl om, at vi meget gerne ville have en hvalp efter den kombination. I fredags var Catch 8 uger, og nu bor hun hos os <3. 

Søndag d. 10. marts er Seaside Gundogs First Shadow flyttet hjem til Kent Morel og Susanne Buhl. Også den flytning har været planlagt over lang tid. Kent er en dygtig og passioneret jæger, og han har brug for en god hund, som skal være jagt- og familiehund. Shadow bliver Kents nye jagtkammerat. I løbet af jagtsæsonen har Kent, Michael og Shadow flere gange været på jagt sammen, og Kent og Susanne har besøgt os og Shadow i løbet af efteråret og vinteren. Michael har trænet med Shadow, og nu er både hun og Kent og Susanne klar til flytninge. Vi glæder os til at komme til at træne sammen med Kent og Shadow i løbet af foråret og sommeren.

ICatch er flyttet ind: 'Den er ikke helt død - selvom den lugter sådan'

The Magic Boys, 24.02.2019

Søndag d. 24. februar trænede vi med kuldet efter Guldahls Ivy og Isleofman Dani. Hvalpene nærmer sig 9 måneder og har lært imponerende meget på de knap 7 måneder, de har boet hos deres familier.

Fra venstre mod højre er det Thomas Kirkegaard med Seaside Gundogs Magic Dembe, Erik Aalund med Batmoors' Irish Barry, Jørn Grønvang Christensen med Seaside Gundogs Magic Milo, Majbrit Jensen med Seaside Gundogs Magic Dancer, Christian Laursen med Seaside Gundogs Magic Zacho og Henrik Mohr Jensen med Seaside Gundogs Magic Kenzo. 

Susan Jakobsen har taget de fine fotos af drengene og deres førere <3.

Seaside Gundogs Magic Kenzo

Seaside Gundogs Magic Milo

Seaside Gundogs Magic Dembe

Seaside Gundogs Magic Zacho

Batmoors' Irish Barry

Scott, som han kaldes, er ikke født i Kennel Seaside Gundogs, men vi holder meget af Scott og hans ejere, så de er adopteret og en integreret del af The Magic Boys.

Seaside Gundogs Magic Merlin

Merlin bor i Holland hos Gerda og Hank Companjen. Derfor må vi nøjes med at tænke på Merlin, når vi holder hvalpetræning. Vi savner ham og hans familie.

Seaside Gundogs Magic Dancer

Michael og Guldahls Glen - 1. vinder af vinderklassen i Marbæk, Region Sydjylland, 02.02.2019

Michael og Guldahls Glen vinder den international vinder A-prøve på Ravnholt, 20.01.2019

20. januar 2019 blev en stor dag for Kennel Seaside Gundogs, idet Michael og Guldahls Glen har vundet den internationale field trail på Ravnholdt Gods.

Vi er meget glade for det flotte resultat <3.

Prøven blev dømt af Damian Newmann (NI), Declan Boyle (NI), Thomas Plamboeck (DK) og Jan Lorenzen (DK)

Præmieoverrækkelsen

En smuk dag

Seaside Gundogs First Ida består brugsprøven, 12.01.2019

Vi har haft et hektisk efterår. Der har været meget at gøre i forbindelse med hundene, men mit arbejde har også krævet rigtig mange timer. Derfor har der været langt mellem opdateringerne på hjemmesiden.

D. 14. oktober valgte vi at købe Seaside Gundogs First Ida tilbage. Ida var blevet solgt som 8 ugers hvalp, men Idas nye ejer oplevede problemer i samarbejdet med Ida, og de havde være til brugsprøve tre gange uden at bestå.

Jeg startede træningen med at forsøge at opbygge tilliden mellem Ida og jeg. De første uger fik Ida al sin mad fra min hånd. Hun skulle ofte udfører små opgaver for at få sin mad, og jeg forsøgte altid at være rolig, afslappet og glad, når vi arbejdede sammen.

Der har naturligt nok været udfordringer på vejen. Der har været dage, hvor Ida ikke er kommet, når jeg har kaldt på hende og dage, hvor hun har valgt at gøre noget andet end det, jeg bad hende om.

Efter tre måneders træning kunne Ida med lethed udføre alle de nødvendige discipliner i en brugsprøve sammen med mig, men ville hun også kunne gøre det i et lidt anderledes miljø, end det vi normalt har trænet i? Selvom jeg på det seneste har kørt en del rundt for at finde nye steder til træningen, var jeg alligevel spændt på, om Ida ville have overskud til at være fokuseret og samarbejdende i fremmede omgivelser med mange fremmede hunde og mennesker. 

Ida har i dag fuldt ud levet op til mine forhåbninger. Vi har været til brugsprøve, og Ida bestod prøven med maximumpoint.