Thirsgaards Belhaven - Daubjerg's Joey: High Five kuldet

På billedet er det fra venstre mod højre Jakob Brodersen, Marion Bundgaard Fey med S.G. High Five Daisy, Laila Søndergaard, Finn Aase Søndergaard med S.G. High Five Liv, Lene og Flemming Jensen med S.G. High Five Jensen, Majbrit Jensen med S.G. High Five Lucca og Michael Spang med S.G. High Five Freja.

02.05.2020 Kathrine har fået taget fine billeder af Seaside Gundogs High Five Lucca

Træning med High Five-kuldet 24.05.2019

Hvalpene fra High Five-kuldet er blevet store, fine og dygtige. Det er en fornøjelse at følge med i, hvordan de udvikler sig. Alle hvalpene var på matriklen, men Luccas menneske-mor, Kathrine Nielsen var desværre forhindret. 

Denne gang var vi så heldige at Susan Jacobsen, SJ Photo var med til træningen, og det kom der nogle dejlige billeder ud af. Tak Susan

Seaside Gundogs High Five Daisy og Jakob Brodersen

Seaside Gundogs High Five Freja og Majbrit

Seaside Gundogs High Five Jensen og Flemming Jensen

Seaside Gundogs High Five Liv og Finn Aase Søndergaard

Seaside Gundogs High Five Lucca - i denne omgang desværre uden Kathrine Nilsen

Thirsgaards Belhaven har fået hvalpe, 06.10.2018

Haven har født 5 skønne hvalpe. Lørdag d. 6. oktober fødte Haven 4 tæver og 1 hanhvalp. Hvalpene trives rigtig godt. Haven har masser af mælk til dem, og i løbet af den første uge har hvalpene fordoblet deres vægt.

I den første tid passer Haven godt på sine hvalpe, og hun ønsker ikke de andre hunde kommer for tæt på. Som vi plejer, har Haven hvalpene i vores stue. På den måde har vi let ved at holde øje med dem hele tiden, og de andre hunde bliver på behørig afstand.