Læderfløjtesnore

På denne side kan du se et lille udvalg af mine fløjtesnore. Alle snore er lavet i læder. Du kan se flere snore på Facebooksiden Fløjtesnore.

Alle fløjtesnorene er håndlavede. Jeg laver gerne fløjtesnore på bestilling. På den måde får du netop den fløjtesnor, som du helst vil have.

Hvis du ønsker at købe en fløjtesnor, er du velkommen til at kontakte mig på mail: majbrit.jensen@gmail, på mobil: 29 24 74 07 eller på messenger. 

Fløjtesnore på Facebook, håndlavede fløjtesnore, læder

Fløjtesnor i sort læder

Håndlavet læderfløjtesnor med mintgrøn glasperle og to sølvfarvede perler, hvor af den ene sølvfarvede perle har indlagt lys grønne sten. Snoren er monteret med sølvfarvet karabinhage, diamantknob og slangeknob. Glideknuder gør det muligt at justere længden.

Pris 100 kr. + 20 kr. til porto og forsendelse i boblekuvert. Fløjterne i baggrunden er acme 210.5 og 211.5. De kan købes for 75 kr. pr. stk.

Lys brun fløjtesnor i 3 mm randsyet læder

Luksus fløjtesnor i handskeblødt randsyet 3 mm læder. Snoren har en flødefarvet perle af natursten og to smalle sølvfarvede perler. Snoren er monteret med sølvfarvet karabinhage, diamantknob og slangeknob. Glideknuder gør det muligt at justere længden.

Pris 165 kr. + 20 til porto og forsendelse i boblekuvert.

Fløjterne i baggrunden kan købes for 75 kr. pr. stk.

Sort læderfløjtesnor

Snoren har sort glasperle med indpustede bobler, to sølvfarvede perler og sølvfarvet karabinhage. Den er bundet med diamandtknob nederst mod karabinhagen og slangeknob op mod halsåbningen. Snoren kan justeres i længden ved hjælp af glideknuder.

Pris 100 kr. + porto. Fløjten er ikke med i prisen men kan købes for 75 kr.

Brune læderfløjtesnore

To brune læderfløjtesnore begge med perle af imiteret læder, sølvfarvede perler og sølvfarvet karabinhage. Snorene er bundet med slangeknob. Glideknuder gør det muligt at justere længden.

Pris 100 kr. pr. snor. Den chokoladebrune fløjte er ikke med i prisen men kan købes for 75 kr.